31 DAYS

NO-NONSENSE Challenge

31 dagen lang consistent zijn met No-Nonsense gezonde gewoontes, waar jij je hele leven van gaat profiteren voor meer energie en structuur en dit handig via onze Notion tools voor op je desktop of telefoon!

Krijg toegang tot de No-Nonsense Notion Tools
DOE MEE EN KRIJG TOEGANG >

Lukt het niet alleen?

Geen probleem, we got you!

Veel meiden weten niet goed hoe ze een 'fitte lifestyle' moeten passen in hun huidige schema. Druk met studie en werk, afspreken met vriendinnen en ook nog eens de ambitie om gezonder te leven maken het lastig om alles goed in te plannen en vooral uit te voeren.

Deze challenge gaat je helpen om een gezonde No-Nonsense leefstijl onder de knie te krijgen. Een leefstijl die je meer energie geeft en waardoor het je wel gaat lukken om dagelijks een stapje dichterbij je doelen te komen!

ALLES WAT JE NODIG HEBT OM 31 DAGEN

CONSISTENT TE BLIJVEN

Terugvallen in oude gewoontes, niet lukken om consistent te zijn en het gevoel hebben dat je geen progressie maakt. Wij hebben hier de oplossing voor, waar wij je 31 dagen bij gaan helpen.

STEL DUIDELIJKE DOELEN

Wij gaan je helpen om duidelijke doelen voor jezelf te formuleren voor de komende 31 dagen.

MAAK HANDIGE LIJSTJES

Dankzij onze tools heb jij alle handige lijstjes op één plek en wordt het leven een stuk makkelijker.

PLAN ALLES IN

Dankzij onze overzichtelijke planners kan jij snel en eenvoudig je workouts en voeding inplannen.

REFLECTEER EN LEER

Wekelijks kan jij reflecteren met onze reflectie vragen om scherp te blijven op je doelen en acties.

WORDT PRODUCTIEVER

Laat nooit meer taken liggen dankzij onze No-Nonsense to-do list!

ONLINE SUPPORT

Voor vragen tijdens deze challenge staat onze klatenservice altijd voor je klaar

Blijf 'on track' met je gewoontes

Nieuwe gewoontes vormen worden 'easypeasy' dankzij onze habittracker die je altijd bij je draagt! Invullen, inplannen en afvinken maar!

Plan alles vooruit

Druk druk druk? En lukt het je daarom niet om gezond te eten en te sporten? Wij zorgen dat je alles makkelijk kan plannen en dit terug kan vinden in een overzicht.

No way dat je nu nog een gezonde meal of een work-out kan skippen!

Streep je To-do lijst af

Moeite om productief te zijn of om je taken af te ronden? Maak elke dag een to-do lijstje en streep je taken af, zodra je ze gedaan hebt!

Reflecteer en verbeter

Dankzij onze wekelijkse reflectie vragen kan jij makkelijk terugkijken en snel zien wat je de komende week anders moet doen. Consistent zijn begint met leren van jezelf en stap voor stap jezelf te verbeteren.

Lees hier de reacties van de eerste members...

★ ★ ★ ★ ★

Het is super makkelijk en overzichtelijk en kost je weinig tijd elke dag om bij te houden, en helemaal omdat je het op elk apparaat kan open (heb me telefoon toch altijd bij de hand)

Wat voor mij altijd goed werkt is die stok achter de deur, en met de app groepen kun je andere motiveren en vooral hun ook mij. Om het beste van de maand er uit te halen. 

En door leuke hoofdstukjes, heb je een snel makkelijk overzicht om snel mee aan de slag te gaan. 

Evelien
@fitmeteef

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen aan de nieuwe no nonsense challenge, echt leuk een geheel nieuw format maar wel in een no nonsense jasje. De whatsapp community gaat mij helpen met de consistentie, omdat ik dan de hele dag no nonsense voorbij zie komen. Daarnaast vind ik Notion echt een super leuk programma, helemaal zin om zo organized te worden!' 

Anne

★ ★ ★ ★ ★

Met '31 days no-nonsense' ga ik in maart aan de slag om mijn vooruitgang op mentaal en fysiek gebied door te zetten. Ik had van de Notion-app voorheen nog nooit gebruik gemaakt, maar hij is erg makkelijk te begrijpen en je krijgt er uitleg bij. Door lijstjes, habittrackers en planners in deze app te zetten staat alles op één plek. En met de Whatsappgroep heb ik geen excuus meer om me niet dagelijks met mijn doelen bezig te houden

Fleur

Tijd om consistent te zijn en 31 dagen samen te werken aan je doelen?

Meld je aan en krijg life-time toegang tot onze Notion tools.

Ik wil mee doen 

Veelgestelde vragen

Twijfel je nog? We got you!

Hoeveel kost het?

Je krijgt toegang tot alle Notion Tools + de uitleg guide met uitleg video's voor 14,99.

Hoe weet ik of dit iets voor mij is?

Heb je een stok achter de deur nodig en wil je aan de slag met No-Nonsense tools? Dan is dit zeker iets voor jou! Dankzij onze No-Nonsense Notion tools en online support gaan we jou helpen om 31 dagen lang consistent te zijn.

Wat krijg ik allemaal voor 14,99?

Je krijgt lifetime toegang tot onze 31 days No-Nonsense Notion tools:

  • Habit tracker
  • To do list
  • Foodplanner + boodschappenlijstje
  • Workoutplanner
  • Wekelijkse reflectievragen
  • Guide met uitleg inclusief video's

Wat als ik geen Notion heb?

Notion is compleet gratis en je kan heel makkelijk een account aanmaken. We gebruiken Notion omdat het gratis is en super praktisch is.

We snappen dat niet iedereen het gebruikt en hier bekend mee is. Daarom krijg je na aanschaf ook een guide met hierin een video uitleg, waarin we stap voor stap doornemen hoe jij Notion zo goed mogelijk kan gebruiken!

Wat als ik niet tevreden ben?

Ben jij echt niet tevreden over de tools en heb jij na 31 dagen het gevoel gehad dat het compleet nutteloos was? Dan kan jij altijd een mail sturen naar info@nononsenseguides.nl.

Samen kijken we dan hoe dit kan en of jij je geld terug krijgt.

Zit er een guide bij?

Er zit geen guide bij met informatie over fitness, voeding en mindset. Wel kan jij de No-Nonsense Mindset guide kopen als kassakoopje tijdens het afrekenen.

Bij de challenge zit wel een uitleg guide, waarin we je alles vertellen over Notion!