Zonder stress, schuldgevoel of negatieve emoties genieten van de decembermaand!

Een No-Nonsense guide geschreven in samenwering met diëtist Ricky Frissen met praktische tips en informatie, zodat jij deze maand meer flexibiliteit en rust gaat ervaren en 2022 positief kunt afsluiten!


Ik wil meedoen! Meer informatie

Je bent niet de enige…

Vroeger ervaarde ik veel stress tijdens de decembermaand. De sportschool was een aantal dagen dicht en de feestdagen waren dagen
met gezelligheid en vooral VEEL eten. Ik werd uit mijn ritme en structuur gehaald en ik was alleen maar gefocust op compenseren.

Ik at minder calorieën, bewoog meer dan normaal en zorgde ervoor dat ik extra streng was. Ik wilde namelijke koste wat kost niets aankomen deze maand. Door al deze gedachten en restricties kon ik absoluut niet genieten van de feestdagen, terwijl dat natuurlijk wel de bedoeling was.

Nu weet ik dat het anders kan en lukt het me om echt te genieten van de feestdagen!

De nieuwe guide is compleet gefocust om een betere relatie met voeding te krijgen en stress rondom eten te verminderen.

Tips en kennis die jij tijdens de feestdagen kunt toepassen om direct het verschil te ervaren

Alles wat je nodig hebt om deze maand te genieten!

Deze maand gaan we samen aan de slag zodat jij geen stress ervaart rondom het vele eten bij sociale gelegenheden en de dagen dat de gym dicht is.  Op deze manier ga je meer flexibiliteit ervaren en kun je echt genieten van deze dagen

  • Alle kennis en tools om echt te genieten van de feestdagen
  • Diverse opdrachten om de kennis toe te passen in de praktijk
  • Reflectiemomenten om kritisch te kijken naar de afgelopen tijd
  • Live Q&A’s van mij en diëtist Ricky om al je vragen te stellen
  • Een jaarevaluatie om terug te blikken op 2022 en stappenplan voor 2023
  • Onze vaste Facebook Community voor dagelijkse inspiratie, motivatie en meer!
Je staat er niet alleen voor!
Deze keer doen we het samen, zodat jij 2022 af kan sluiten zoals je wil en in 2023 gewoon door kunt pakken i.p.v. opnieuw te beginnen.

Ik wil dit jaar leren genieten
Je doet al mee voor 29.99

Dit is wat je deze maand krijgt

Alle kennis en tools van mij en diëtist Ricky gebundeld, zodat jij de beste feestdagen van je leven zult hebben!

LEREN GENIETEN

No-Nonsense artikelen en opdrachten, zodat jij deze maand leert hoe je kunt genieten.

AAN DE SLAG MET REFLECTEREN

Tijdens de guide krijg je diverse reflectiemomenten om kritisch terug te kijken op afgelopen periode.

LIVE Q&A met Diede en Diëtist Ricky

Wekelijks zal er een live Q&A zijn om al je vragen te stellen aan Diede en Ricky.

LEER GRENZEN AANGEVEN

In de guide staan diverse opdrachten die je leren hoe jij je grenzen aan kunt geven.

FACEBOOK COMMUNITY

Online community op Facebook om je struggles en (big) wins te delen en om elkaar te inspireren.

VOORBEREIDEN OP 2023

In deze guide gaan we ook een plan maken voor 2023 om hier een succesvol jaar van te maken.


Maureen


Mijn eerste indruk van deze guide is dat er echt enorm veel nieuwe informatie instaat. Er wordt niet alleen op diverse onderwerpen ingegaan, maar er zit ook echt een verdiepingsslag in bij de onderwerpen mede door de opdracht die je bij de desbetreffende dag krijgt. Zelf ben ik al een tijdje bezig met een gezondere levensstijl en sociale gelegenheden blijven hierin toch nog lastig. In deze guide wordt er wat verder ingegaan op onder andere Sinterklaas en Kerstmis, maar ook over sociale gelegenheden in het algemeen. En dat vind ik echt heel fijn, het zijn niet alleen onderwerpen waar ik komende maand wat mee kan doen maar juist ook voor de langere periode.

Gerriet


De eerste No nonsense in November 2020 was mijn keer punt. Eindelijk inzien dat je mag genieten van voedsel en het gaat om hoe je je voelt en hoe sterk je bent geworden. Sindsdien kijk ik heel anders naar voeding en wil ik goed voor mezelf zorgen. 💙 Always gonna be a part of the community and it really is No Nonsense 🥰

Jenice


De laatste guide van dit jaar staat bijna online, ik heb er al even naar mogen kijken en deze is nog beter, nog mooier. En ik weet zeker dat hier heel veel vrouwen hier heel veel aan gaan hebben! En ik weet dat je dit kan, YOU GOT THIS!”

Kennis van een expert

Deze guide is in samenwerking geschreven diëtist en eetgedrag expert Ricky Frissen die dagelijks meiden helpt op weg naar een betere relatie met voeding. Hij weet als geen ander hoe jij je voelt t.o.v. de feestdagen en sociale gelegenheden, maar daarnaast weet hij ook wat je ertegen kan doen.

Deze guide hebben we samen geschreven om jou te leren hoe je deze maand op een No-Nonsense manier kunt doorkomen. De guide is compleet en bevat alles wat je nodig hebt om deze maand meer flexibiliteit te ervaren, zodat jij zonder stress kan genieten van de mensen om je heen en alle gezellige momenten.

We gaan het hebben over jouw levens- en voedingswaarden en waarom deze belangrijk zijn op het moment dat je veel sociale gelegenheden hebt.

Daarnaast gaan we onderwerpen tackelen zoals de fysieke en mentale effecten van over- en ondereten, compenseren, schuldgevoelens, echt leren ontspannen rondom sociale gelegenheden en veel meer.

Samen hebben wij één doel: Jouw leren hoe jij meer vrijheid in voeding kunt ervaren, zodat jij deze maand (en ook in de rest van je leven) echt kunt genieten van sociale gelegenheden!

Laten we er samen met een knaller uit gaan dit jaar!

Bekijk hier wat Joliene er van vindt!

Laten we hier samen de beste maand ooit van maken!

Je krijgt alle kennis en tools waarmee wij al meer dan 5000 meiden hebben geholpen om meer vrijheid rondom voeding te ervaren, zodat zij nu echt kunnen genieten van sociale-gelegenheden zoals de decembermaand!


Ik doe mee!
Te koop tot maandag 22:00

Veelgestelde vragen over de december guide

Is de guide ook in hardcopy te bestellen?
Deze guide is enkel te bestellen als e-book! Natuurlijk kan je de guide wel zelf uitprinten.
Tot wanneer kan ik de guide kopen?
De guide zal te koop zijn tot 5 december 22:00 uur.
Zitten er trainingsplannen of recepten bij?
Nee, deze guide gaat voornamelijk over eetgedrag en je relatie met voeding! Dat betekent dat er geen trainingsplannen of complete recepten bij zitten. Wel kan je het via de link hieronder nog het aparte receptenboek kopen. Dit is bovendien een ideaal cadeautje voor onder de kerstboom! https://checkout.nononsenseguides.nl/checkout/receptenboek-december
Hoeveel gaat de guide kosten?
De prijs van deze guide is 19,99
Kan ik de informatie uit de guide ook toepassen als ik geen feestdagen vier?
100% ja! De guide kun je toepassen op alle momenten waar je een beetje stress rondom voeding ervaart. Het leert je vooral om je eigen grenzen aan te geven, om te gaan met sociale druk en sociale gelegenheden en om meer te kunnen genieten van eten!
Kan ik de Q&A's ook terug kijken?
Ja, deze worden automatisch gedeeld in de Facebook groep.
Hoeveel tijd ben ik hier per dag aan kwijt?
Het lezen van de artikelen en het maken van de opdrachten in de guide kost je ongeveer 10 tot 15 minuten per dag.