Next level fitnessguide met No-Nonsense

8-weekse fitnessguide met alle No-Nonsense informatie, trainingsplannen, weekmenu’s en meer om in 2023 next level te gaan!


Ik wil mee doen Meer informatie over de guide

Level-up your fitness goals!

1 januari beginnen veel meiden weer met het nastreven van hun fitnessdoelstellingen. Helaas is daarvan 80% na de eerste twee weken alweer afgehaakt, omdat ze geen haalbaar plan hebben. De motivatie die je op 1 januari hebt ga je niet de hele maand vast kunnen houden. Juist daarom is het belangrijk dat je een plan volgt waarmee je consistent kan zijn, ook wanneer je geen motivatie hebt.

Detox-kuren, afslankpillen of programma’s die je beloven dat je in 4 weken tijd 5 kilo zal kwijtraken zijn te mooi om waar te zijn. Helaas is niet iedereen zich hier bewust van, waardoor het hen niet lukt om hun doelstellingen op een gezonde manier te behalen.

Er is veel nonsense informatie te vinden online, informatie die jou op de lange termijn niet gaat helpen! Daarom hebben wij de next level fitness guide gemaakt met No-Nonsense informatie en tools, waarmee jij de komende 8 weken alles krijgt wat je nodig hebt om jouw doelen wel te behalen. Ook leren we je hoe jij je resultaten vast kan houden op de lange termijn.

Complete fitnessguide met alles wat je nodig hebt

Deze No-Nonsense guide is een complete fitnessguide die je 8 weken lang meeneemt om consistent te blijven met jouw fitnessdoelen van 2023. Alles wat je nodig hebt om dit jaar niet te falen!

  • Trainingsplannen voor elke niveau
  • Dagelijkse vragen om consistent te blijven
  • Habit-tracker om dagelijks je fitness to do’s af te strepen
  • Online Facebook community voor vragen, inspiratie, motivatie en meer!
  • 8 voorbeeld weekmenu’s om gevarieerd en gezond te eten

Mee doen met de next level fitness guide
Je doet al mee voor 29.99

Dit is wat je kan verwachten

Voor maar 29,99 geven we jou alles tools, tips en de begeleiding die je nodig hebt om de eerste 8 weken van 2023 consistent te blijven!

Complete trainingsplannen

In deze guide krijg je verschillende trainingsplannen voor verschillende niveaus.

Voorbeeld weekmenu’s

De komende 8 weken krijg je voorbeeld weekmenu’s om structuur te creëren in onze bewuste voedingskeuzes en niet te veel te hoeven nadenken over wat je gaat eten.

Tools om consistent te blijven

Tijdens de guide ga je aan de slag met dagelijkse vragen die ervoor zorgen dat je consistent met je doelen bezig blijft.

Habit tracker

Streep dagelijks jouw doelen af met de handige No-Nonsense habit tracker. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om consistent te blijven!

No-Nonsense fitness informatie

Tijdens deze 8 weken krijg je No-Nonsense fitnessinformatie over mindset, training en voeding die je jouw hele leven toe kunt passen!

Online community

Bij de guide zit een besloten Facebook Community met meiden waarmee je samen de komende 8 weken aan de slag gaat!


Sarah


Ik ben iemand die nooit echt heeft opgelet op mijn manier van eten en sporten want ik wist niet echt waar ik moest beginnen, maar hier word je dat allemaal stap voor stap uitgelegd. No-Nonsense is the place to be en hier ben ik ontzettend dankbaar voor

Gerriet


De eerste No nonsense in November 2020 was mijn keer punt. Eindelijk inzien dat je mag genieten van voedsel en het gaat om hoe je je voelt en hoe sterk je bent geworden. Sindsdien kijk ik heel anders naar voeding en wil ik goed voor mezelf zorgen. 💙 Always gonna be a part of the community and it really is No Nonsense 🥰

Jemima


No-Nonsense staat voor mij in het teken van mij zelf ontwikkelen. 1800 calorieën eten op een dag om af te vallen is voor mij verleden tijd, want op het gebied van gezondheid is er geen one size fits all. Mede door No-Nonsense heb ik geleerd dat alles kan en mag

Deze 8-weken challenge is voor iedereen die:

  • Aan de slag wilt met haar fitnessdoelen
  • Niet direct de focus wilt leggen op vetverlies/ calorieën tellen, maar wel haar fysiek wilt veranderen door sterker te worden en slimme voedingskeuzes te maken
  • Sterker wilt worden in de sportschool
  • Meer mentale rust wilt krijgen
  • Dagelijks aan de slag wilt met haar doelen

Elke dag geven we je een beetje meer kennis, die jij kunt gaan toepassen in de praktijk. Samen met een dagelijkse 5-minuten journal, gericht op jouw fitness- en gezondheidsdoelen en de dagelijkse habit tracker om in te vullen. 

Het begin van 2023 staat volledig in het teken van jouw fitness journey. 

Heb je er al zin in?

In 2023 next level gaan met jouw fitness doelstellingen?

Boost dan je voornemens en doe de komende 8-weken mee met de No-Nonsense next level up guide! 

Geef mijn voornemens een boost
Te koop tot maandag 2 januari 12:00 uur

Veelgestelde vragen over de guide

Wat kan ik van deze guide verwachten?
Dit is een complete No-Nonsense fitness guide met alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelstellingen van 2023 te realiseren. In deze guide vind je trainingsplannen, dagelijkse vragen, voorbeeld weekmenu's, habit-tracker, evaluatie en reflectiemomenten en een online Facebook community!
Wat voor trainingsplannen zitten in de guide?
In deze guide zitten verschillende trainingsplannen voor verschillende niveaus. Het is van belang dat je een trainingsplan uitkiest, die het beste bij jou past. Hierin maken we onderscheid in het niveau en het aantal trainingsdagen. Ook zitten er enkele thuis-trainingsplannen in de guide. Als extraatje hebben we nog een paar “lazy-fitgirl” workouts. Dit zijn workouts onder de 20 minuten, voor als je toch even wilt sporten maar geen ruimte hebt voor een uitgebreide training.
Voor wie is deze guide?
Wil jij aan de slag met jouw fitnessdoelen maar niet direct de focus leggen op vetverlies of calorieën tellen en tegelijkertijd wel jouw fysiek veranderen, sterker worden en slimme voedingskeuzes maken? Wil je meer mentale rust ervaren en dagelijks aan de slag gaan met jouw doelen? Dan is deze next level up guide wat voor jou!
Zitten er ook recepten in de guide?
Er zitten geen recepten in deze guide. Wel geven we je 8 verschillende voorbeeld weekmenu's en leren we je om jouw eigen weekmenu te maken. Wil je toch graag ook recepten? Dan kan je deze los kopen bij het bestellen van de guide.
Tot wanneer kan ik mee doen met de guide?
De guide is te koop tot maandag 2 januari 12:00 uur, maandag willen we met iedereen van start gaan. Wil je liever later beginnen? Geen probleem, dat is ook mogelijk!
Is het mogelijk om later met de guide te beginnen?
Het is zeker mogelijk om de guide te beginnen op het moment dat het voor jou het best uitkomt. De guide is zo ontworpen dat de data overeenkomen met de dagen, zo beginnen we op maandag 2 januari. Deze data kan je natuurlijk gewoon negeren en beginnen wanneer het voor jou goed uitkomt!
Is het hardcopy of digitaal?
De guide krijg je digitaal toegestuurd. Wel raden we het aan om de guide uit te printen, zodat je makkelijk alles in kan vullen. De guide is ook digitaal invulbaar, maar hardcopy kan net even wat fijner werken voor jezelf!